A Kft. Alaptevékenysége A Biztonságtechnikai Megoldások Kidolgozása És Megvalósítása Ügyfeleink Részére, Védendő Értékarányos Megoldások Alkalmazásával, Piacképes Árképzéssel. Termékeink Között Megtalálhatók A Vagyonvédelmi Feladatokra Megoldást Adó Eszközök Teljes Spektruma.

A technológia nemcsak a vagyonvédelemben, hanem a bűnözésben is fejlődött, s így a tegnap még bombabiztosnak számító szekrények mára már sok esetben szinte csak jelképes védelmet képesek biztosítani. Ennek megfelelően ezen a „hagyományos” biztonsági területen is a legmodernebb technológiával készült és a legmagasabb biztonsági követelményeknek megfelelő megoldásokat kínáljuk. (pl. biztonsági és betörésvédelmi ablakfóliák, trezorok, értékőrző páncélszekrények, tűzálló lemezszekrények beszerelése).

A TORRENTE SECURITY által működtetett diszpécser-központ 24 órán keresztül fogadja az ügyfelek riasztórendszereinek jelzéseit és a szerződés szerint intézkedik azokra. E szolgáltatásunk keretében az ügyfél riasztórendszerének jelzéseiről távbeszélőn értesítjük a szerződésben megjelölt személyt és intézményt (pl. rendőrség, tűzoltóság stb.) A kiegészítő szolgáltatás keretében az ügyfél telefonos külön megrendelésére gépkocsis járőrünk a helyszínre vonul, és a szükséges intézkedést megteszi.

Az ügyfél riasztórendszere lehet egy már meglévő, korábban telepített vagyonvédelmi rendszer, melyet szakembereink a megrendelő igénye szerint alkalmassá tesznek a távfelügyeleti rendszerrel történő kommunikálásra. Amennyiben a védendő objektum nem rendelkezik telepített rendszerrel, szakembereink a vagyonvédelmi rendszerek telepítése érdekében felmérik a védendő objektumot, és a megrendelő igényeinek megfelelő megoldást dolgoznak ki. A szolgáltatás földrajzi kötöttség nélkül, bármely területen igénybe vehető!

Szakembereink térítésmentesen mérik fel igényeit, adnak felvilágosítást! Biztonságtechnikai rendszerek közül az alábbi típusokkal foglalkozunk: – behatolásjelző rendszerek: Lakás, iroda, családi ház vagy ipari létesítmény riasztó rendszere, mely egyaránt kiterjedhet a bel- és a kültérre. – videó megfigyelő rendszerek: Az egykamerás bel- és/vagy kültéri rendszerektől a többkamerás akár több helyet is magában foglaló videó felügyeleti állomásig vállaljuk rendszerek tervezését és/vagy kivitelezését. – távfelügyeleti rendszerek: A TORRENTE SECURITY Kft. által telepített vagy meglévő rendszerek vagyonvédelmi és műszaki távfelügyelete. Akár önállóan üzemelő, akár élőerővel működő objektumok esetében javasolt a távfelügyelet alkalmazása. Míg az első esetben a helyszíni intézkedésekre reagáló erőt, addig a második esetben pedig egy tartalék lehetőséget biztosít a kivonuló szolgálat. Egy riasztás vagy rendkívüli esemény esetén kontrollálni lehet, hogy a helyszíni szolgálat megfelelően reagált-e a jelzésre vagy szükség esetén a járőr segítséget tud nyújtani az intézkedésben.

Vállaljuk a fenti rendszerek: – tervezését, – komplett kivitelezését, – szervizelését, javítását – karbantartását, – üzemeltetését, – kivitelezésének műszaki felügyeletét, – szaktanácsadását. – Szakembereink az általuk telepített, és rendeltetésszerűen működtetett rendszerekre 24 hónap teljes körű garanciát vállalnak. A karbantartási szerződés keretében végzett műszaki felügyelet biztosítja, hogy rendszereink hosszú évekig egyforma hatékonysággal működjenek tovább. Az időszakos karbantartás mellett 24 órás rendelkezésre állást és néhány órán belüli intézkedést vállalunk. Távfelügyeleti rendszerünk úgynevezett duplikált rendszerű, azaz a távfelügyeleti jelzéseket fogadó rendszerek mellett tartalék rendszereket is rendszerbe állítottunk, ami biztosítja, hogy egy esetleges műszaki meghibásodás ne jelenthessen gondot a jelzések fogadásában, ezzel biztosítva az ügyfelek biztonságát. Választható díjfizetési gyakoriság: havonta, negyedévente, félévente, évente. Választható fizetési módok: csekk, átutalás, csoportos beszedési megbízás, készpénz Egy éves előre fizetés esetén 10% kedvezményt biztosítunk! A távfelügyeleti szolgáltatás és a kiegészítő szolgáltatások igen kedvező havi díjjal, az előfizetői kategória és a választott szolgáltatások függvényében vehetők igénybe.