Biztonságtechnikai rendszerek

– Behatolásjelző rendszerek: Lakás, iroda, családi ház vagy ipari létesítmény riasztó rendszere, mely egyaránt kiterjedhet a bel- és a kültérre.

– Videó megfigyelő rendszerek: Az egykamerás bel- és/vagy kültéri rendszerektől a többkamerás akár több helyet is magában foglaló videó felügyeleti állomásig vállaljuk rendszerek tervezését és/vagy kivitelezését.

– Távfelügyeleti rendszerek: A TORRENTE SECURITY Kft. által telepített vagy meglévő rendszerek vagyonvédelmi és műszaki távfelügyelete. Akár önállóan üzemelő, akár élőerővel működő objektumok esetében javasolt a távfelügyelet alkalmazása. Míg az első esetben a helyszíni intézkedésekre reagáló erőt, addig a második esetben pedig egy tartalék lehetőséget biztosít a kivonuló szolgálat. Egy riasztás vagy rendkívüli esemény esetén kontrollálni lehet, hogy a helyszíni szolgálat megfelelően reagált-e a jelzésre vagy szükség esetén a járőr segítséget tud nyújtani az intézkedésben.

Vállaljuk a fenti rendszerek:- tervezését,- komplett kivitelezését,- szervizelését, javítását- karbantartását,- üzemeltetését,- kivitelezésének műszaki felügyeletét,- szaktanácsadását.

– Szakembereink az általuk telepített, és rendeltetésszerűen működtetett rendszerekre 24 hónap teljes körű garanciát vállalnak. A karbantartási szerződés keretében végzett műszaki felügyelet biztosítja, hogy rendszereink hosszú évekig egyforma hatékonysággal működjenek tovább. Az időszakos karbantartás mellett 24 órás rendelkezésre állást és néhány órán belüli intézkedést vállalunk.

– GPRS alapú, GSM, URH, vezetékes telefon vonalas és kombinált átjelzésű távfelügyeleti állomással rendelkezünk, amely a legmodernebb és legbiztonságosabb távfelügyeleti adatátvitelt biztosítja Magyarországon.