Élőerős őrzési szolgáltatásunkkal kapcsolatban az alábbiakat emelnénk ki: valamennyi munkatársunk (foglalkoztatott őreink) felvételének egyik feltétele a teljes körű erkölcsi feddhetetlenség; kihelyezett őreinket előírt gyakorisággal, de előre kiszámíthatatlan rendszer szerint ellenőrizzük; munkatársaink szükség és igény szerint fegyverrel és/vagy kutyával is elláthatók; rendkívüli eseménynél az „egyszemélyes” őrzési helyeinknek 5-10 percen belül segítségére tud sietni kivonuló készenlétünk (központi diszpécserszolgálatunk közreműködésével) Az élőerős vagyonvédelem exkluzív szakmai területének számít a nagyobb értékű vagyontárgyak (pénz, értékcikk, nagy értékű berendezések) szállítása, illetve az azokat szállító speciális járművek kísérése. Ez a feladat nagy figyelmet, komoly szervezést, gyors reagálást követel meg a feladat végrehajtásában résztvevő munkatársaktól. Jól felkészült, nagy tapasztalatokkal rendelkező fegyveres vagyonőreink lehetővé teszik a feladatok magas színvonalú ellátását.

A rendezvénybiztosítás jellemzően sport-, kulturális és egyéb rendezvények területén a személy- és vagyonbiztonság védelmét, a belső rend fenntartását, az adott rendezvényre kidolgozott szabályok betartását és betartatását jelenti.

Természetesen csak olyan rendezvények biztosítását vállaljuk el, amelyek nem ellentétesek a gyülekezési jog szabályaival. Rendezvény biztosításnál az alábbi feladatokat végezzük el: a rendezvényre, vagy annak egyes területeire történő beléptetés illetéktelen személyek távoltartása az előadók, vendégek, műszaki személyzet testi épségének biztosítása a rendezvényt megzavaró személyek kiszűrése, eltávolítása közbiztonságra veszélyes eszközök bevitelének megakadályozása gépjárművek parkolásának biztosítása.