Napjainkban egyre többször előfordulnak olyan esetek, amikor az értékes szállítmányok nem érkeznek meg rendeltetési helyükre, mert azokat útközben illetéktelen személyek szerzik meg.

Ennek megelőzése, illetve megakadályozása érdekében a TORRENTE SECURITY Kft. foglalkozik továbbá fegyveres pénzkíséréssel, személy- tehergépkocsik, illetve kamionok fegyveres kísérésével, melyek a megrendelő számára értékes termékek fuvarozásával foglalkoznak. Tekintettel arra, hogy egyre több szállítmány esik erőszakos bűncselekmény prédájává, amikor is az elkövetők nem riadnak vissza akár a fegyver használattól sem, cégünk az ilyen értékek kíséréséhez felkészült, értékkísérésben nagy jártasságot szerzett, tapasztalt fegyveres biztonsági őröket tud biztosítani.

Határmenti közelségünk biztosítja azt is, hogy a Románián keresztül forgalmat lebonyolító fuvarok határra érkezését követően a legrövidebb időn belül megkezdhessük a kísérést, melyet a megrendelő igényei szerint az ország bármely pontjára biztonsággal megoldunk.

Így tudjuk vállalni a veszélyeztetett, védendő értékek teljes, Magyarországon átmenő, tranzit kísérését is.